Koninklijke onderscheiding voor dhr. A. Miedema

Deel dit artikel
Hoogezand - De heer A. Miedema is vrijdagavond tijdens de uitreiking van de diploma´s, certificaten, en afscheid oorkondes van de brandweer in Hoogezand, benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats ter gelegenheid van het afscheid van de heer Miedema als vrijwilliger bij de gemeentelijke brandweer van Hoogezand-Sappemeer.

De heer Miedema is naast zijn reguliere werkzaamheden, eerst als zelfstandig ondernemer en later als werkmeester bij Wedeka, een zeer betrokken brandweervrijwilliger die meer dan 35 jaar heeft gefunctioneerd als (hoofd) brandwacht en (onder) brandmeester. Van 1987 tot 2005 was hij tevens bevelvoerder van een blusgroep. Daarnaast heeft hij nog andere functies bekleed, zoals secretaris van de personeelsvereniging van 1991 tot 1995, Coordinator van de succesvolle wedstrijdploeg van 2004 tot heden, en lid van het commando van 2004 tot heden.

Door het bovenstaande heeft de heer Miedema zich langdurig ingezet voor de openbare veiligheid in de gemeente en de regio. Op grond daarvan kan de heer Miedema worden gekenschetst als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen en die anderen heeft gestimuleerd.

Met dank aan: www.112hoogezand.nl.

Deel dit artikel