Serious Request van start gegaan in Groningen (Video)

Deel dit artikel
Groningen - De 3-FM-dj's, Gerard Ekdom, Giel Beelen en Annemieke Schollaardt, zitten nu in het Glazen Huis op de Grote Markt. Vrijdagmiddag om 15:00 uur kwamen ze aan op het Station en daarna zijn ze naar binnen gegaan. Prinses Máxima heeft hen vrijdagavond opgesloten om 19:20 uur.

Zes dagen lang zenden ze live uit om veel geld in te zamelen voor de bestrijding van malaria. Ze mogen niet eten, wel drinken. Vlak voor het huis dicht ging bestelde men nog een dikke pizza. Kerstavond gaan ze er weer uit.

Wij maakten hier de volgende foto- en videoreportage voor u. We houden het Glazen Huis in de gaten en komen geregeld met nieuws.

Wereldrecordpoging bartender Sil Doeksen in Cafe Hoppe.

Wanneer: vrijdag 18 dec 19:00 uur, tot dinsdag 19:00 uur.

Het doel van Sil Doeksen is zoveel mogelijk fooien binnenhalen door middel van een officiële wereldrecordpoging “The Longest Bartending Marathon”.

In totaal zal Doeksen vanaf vrijdag 18 december 144 uur NON-STOP achter de bar staan in Café Hoppe – De Drie Gezusters Groningen. Het tijdsbestek van deze recordpoging, onder de naam “Time2Tip”, valt samen met het aantal uur dat de dj's van 3FM zijn opgesloten in het Glazen Huis.

Livebeelden Grote Markt.

Deel dit artikel