Auto glijdt de sloot in + ongeval in Ten Post

Deel dit artikel
Appingedam - Aan de Farmsummerweg in Appingedam is zaterdagavond een auto in een sloot gegleden. Dit gebeurde nadat de automobiliste een doodlopende straat in reed, en probeerde te keren.

De doorgaande weg aan 't Zwet was tijdelijk gestremd in verband met asfaltering-werkzaamheden bij het nieuwe zwembad. In een poging de stremming te vermijden reedt de automobiliste per ongeluk een doodlopende straat in. Toen zij dit opmerkte en wilde keren, gleed de auto in de zachte berm naar beneden, waardoor ze half in een sloot belandde. De bestuurster en haar passagier zijn met de schrik vrijgekomen. Berger Dallinga heeft het voertuig weer met alle vier de wielen op het wegdek gezet.

Ten Post – Bij een ongeval op de Rijksweg N360 nabij Ten Post zijn zaterdag aan het begin van de avond vier gewonden gevallen. Meerdere voertuigen kwamen bij een driesprong met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen reed daardoor op een verkeerspaal. Twee van de vier gewonden werden overgebracht naar een ziekenhuis. Ook twee van de vier betrokken auto's moesten door verschillende sleepbedrijven geborgen worden. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

Noord

 

Deel dit artikel