De dag van het goede doel (dinsdag verslag online)

Deel dit artikel
Groningen - De brandweer van Groningen stad, organiseert maandag 21 december de dag van het goede doe(l). Hiermee wil de brandweer iets doen voor het goede doel, namelijk geld ophalen voor het Glazen Huis.

Normaal gesproken organiseert de brandweer van Groningen eens in de twee jaar een open dag. Nu maakt de brandweer een uitzondering voor het goede doel. De gehele opbrengst is voor het Glazen Huis.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten te doen en te ervaren bij de kazerne aan de Sontweg. Zo kan men een lot voor vijf euro kopen, en kans maken op een dag lang (vierentwintig uur), mee te lopen met een ploeg van de brandweer. Ook kan iedereen voor twee euro op de foto in brandweerkledij. Er zijn ook gratis activiteiten. Zo kunt u meerijden in een tankauto, of met de ladderwagen mee omhoog.

Entree

Op deze dag zal aan iedere bezoeker een bijdrage worden gevraagd, bestemd voor het Glazen Huis. De entree zal twee euro bedragen voor iedereen boven de twaalf jaar, een euro voor iedereen vaan 5 t/m 11 jaar. Kinderen t/m vier jaar mogen gratis naar binnen.

Waar en wanneer? 

De speciale open dag wordt georganiseert door de brandweer van Groningen en zal plaats vinden op maandag 21 december 2009, van 10.00 uur tot 16.00 uur. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan het Glazen Huis.

 

Het gaat maandag gewoon door, 10:00 tot 16:00 uur

Deel dit artikel