Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt komen naar Groningen

Deel dit artikel
Groningen - Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt zijn de drie dj's die vanaf achttien december vanuit het Glazen Huis in Groningen aandacht vragen en geld inzamelen voor malariabestrijding.

Dit maakt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers bekend tijdens ‘Stenders Eetvermaak’.

Voor Giel Beelen is het niet de eerst keer dat hij in het glazen huis zit. Hij heeft al vijf keer eerder de honger moeten trotseren. Maar ook in Gerard Ekdom schuilt een oudgediende, hij heeft de deur van het Glazenhuis al drie keer achter zich dicht zien gaan. Annemieke Schollaardt is echter een nieuw kommer. Zij betreed op vrijdag achttien december voor het eerst het glazenhuis.

In de nachten zal het zwaar zijn voor de DJ’s. Maar daar heeft 3FM wat op gevonden; er komen allerlei slaapgasten. In volgorde van komen zijn: Thomas Acda hij komt op achttien december, op negentien december komt Do logeren. Youp van ’t Hek is twintig december slaapgast en op eenentwintig december komt Roel VanVelzen. Hans Klok houdt de DJ’s gezelschap in de nacht van tweeëntwintig december en Angela Groothuizen is op drieëntwintig december de laatste logé.

Met 3FM SERIOUS REQUEST zet 3FM zich, in samenwerking met het Rode Kruis, ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken vierentwintig uur per dag live radio en televisie. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

Voor meer info kijk op: www.3fm.nl.

Deel dit artikel