Familiedrama in Oisterwijk

Deel dit artikel
Oisterwijk - De politie heeft woensdagmiddag in een woning aan de Bim van der Kleistraat in Oisterwijk, een dode jongen gevonden. De 7-jarige jongen is door geweld om het leven gekomen, aldus een politiewoordvoerder.

De ontdekking werd gedaan door agenten die een onderzoek waren begonnen naar de zelfdoding van een man die woensdagochtend voor de trein was gesprongen.

Het gaat om de 45-jarige vader van de jongen. De politie houdt rekening met een familiedrama, aldus de zegsman. Het 4-jarige broertje en de moeder van het slachtoffertje waren niet in de woning en zijn herenigd, aldus de politie. Technisch onderzoek in het huis duurt vermoedelijk nog de hele avond. Basisschool De Wingerd van beide kinderen was woensdagmiddag- en avond open voor buurtbewoners. Slachtofferhulp is daar aanwezig, aldus de politie. Er is een gedenkplek ingericht. Ook burgemeester Hans Janssen van Oisterwijk heeft zich ter plaatse laten informeren. Volgens hem ging het om een gewoon gezin en waren er geen signalen van problemen. De verslagenheid in de buurt is groot, aldus Janssen.

Met dank aan: 112Kaatsheuvel.

Deel dit artikel