Zwaar gewonde na achtervolging (Video)

Deel dit artikel
Pekela - Een nog onbekende man is donderdagnacht ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Albatrosstraat in Nieuwe Pekela.

De bestuurder van een personenauto kreeg in Oude Pekela van de agenten (die in uniform in een niet als zodanig herkenbare politieauto reden) een stopteken. Dit stopteken werd gegeven met het bekende ‘stop politie’ bord.

De agenten wilden de man controleren in verband met het al dan niet naleven van regels gesteld in de Wegenverkeerswet. De bestuurder gaf geen gehoor aan het stopteken en ging er snel vandoor. Hierbij botste hij in de Albatrosstraat op een geparkeerde auto en kwam met voertuig en al in het kanaal terecht. De agenten, die de automobilist waren gevolgd, konden de man uit zijn auto bevrijden voordat deze onder water verdween. Het slachtoffer is met ernstige, nog onbekende, verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft op de plaats van het ongeval een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Daarnaast onderzoeken de agenten de reden dat de bestuurder aan de politie wilde ontkomen.

 

 

Beelden op Tv Noordnieuws

 

 Deel dit artikel