Dagje vrijwillig(112Gr.) meedraaien in Pieterburen( Reportage)

Deel dit artikel
Pieterburen - Fantastisch zoals Nederlanders reageren als er om hulp voor de zieke zeehonden wordt gevraagd. Binnen een minuut nadat Lenie 't Hart op Radio 538 een oproep voor badkuipen, handdoeken, vrijwilligers en geld had gedaan, werd ze al gebeld door een meneer die haar een jacuzzi bad aanbood.

Vanaf dat moment stond de telefoon niet stil. De score op dit moment: er zijn 102 badkuipen toegezegd (waaronder twee jacuzzi’s), het verhuisbedrijf Mast uit Groningen heeft aangeboden de badkuipen gratis naar Pieterburen te brengen, een meneer uit Leek bracht met zijn trike een flight-case badkuip langs, er hebben zich klusjesmannen en -vrouwen als vrijwilliger gemeld, stapels handdoeken worden de crèche binnengedragen en gelukkig krijgen we ook veel financiële bijdragen.(tekst zeehondencreche)

 

Ook 112Groningen zag in dat hulp noodzakelijk was. 112 betekend snel, we maakten gelijk een afspraak, en vandaag was het dan zover, een dagje klussen voor het goede doel. Rian en Michel, eerder bekend van het hardlopen(4 mijl) draaiden een dagje mee, wassen, schrobben enz.. het was een fantastische dag. Ook boden zei namens 112Groningen.nl & 4412videoproducties 36 nieuwe handoeken aan waarna gevraagd werd.

Al met al een goed gevoel. De dieren hebben hulp nodig. Wilt u ook helpen,meldt je dan aan via de zeehondencrechesite

 

 

Beelden ook op Tv Noord kortnieuws

Deel dit artikel