Stuntshow was weer fantastisch bij Kardinge (Video)

Deel dit artikel
Groningen - Zaterdagavond en zondagmiddag was het stuntteam van de STUNT MOVIE PRODUCTION weer naar Groningen gekomen om een spectaculaire liveshow neer te zetten. Er was veel publiek.

Het team haalde alles uit de kast om het publiek te vermaken met hun show vol piepende remmen, slippende auto's, vuurstunts en de kolossale, alles verpletterende Monstertrucks. Het werd een bloedstollend spektakel met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maakten en dwars door vuur voorbij raceten.

Naast snelheid was er ook pure behendigheid. Gino Winter liet zijn auto op twee wielen rijden alsof het niks was. Ook werden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlamden’. Als afsluiting kwamen de alles verpletterende, vijf ton zwaar en reusachtige Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletterden de kolossale gevaartes de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s waren. Het was spectaculair. Beelden maandag o.a op TvNoord kortnieuws.

 

Voor meer foto`s zie ook:

http://nederland112nieuws.hyves.nl/

 

Deel dit artikel