Man zwaar gewond en auto in de sloot

Deel dit artikel
Stadskanaal - Een 50-jarige inwoner uit Mussel is donderdagochtend bij een bedrijf aan de Ambachtstraat zwaar gewond geraakt. De man was samen met zijn zoon bezig op de werkplaats.

Zij probeerden een dieplader met een krik op te liften. Een metalen schoteltje aan het einde van de krik bleek niet goed bevestigd te zitten. Het slachtoffer duwde met een ijzeren staaf tegen het schoteltje om dat te verhelpen. Door de enorme spanning op de krik schoot het schoteltje los en kreeg de man uit Mussel het voorwerp tegen zijn hoofd. Het slachtoffer viel door de klap ongeveer 2,5 meter naar achteren. Ambulancepersoneel nam het slachtoffer mee naar het ziekenhuis. Nog geen tien minuten later kregen de politieagenten van de meldkamer door dat de toestand van het slachtoffer verslechterde.

De ambulance wachtte op de komst van de traumaheli op een parkeerplek langs de Provincialeweg N366. De dienders moesten de landing van de heli beveiligen. Op weg naar de ambulance en de traumaheli zagen de agenten een auto in de sloot liggen. De betrokkenen gaven aan dat alles goed met hun ging en dat zij geen medische hulp nodig hadden. De traumaheli kon even later veilig landen. Het slachtoffer werd na verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat de ernst van het letsel van het slachtoffer is.

Later bleek dat de mensen, die met hun auto in de sloot waren beland, de ambulance tijdens hun spoedrit, tegemoet waren gereden. Zij waren hierbij in de sloot beland.

Deel dit artikel