Monstertrucks ook vanmiddag nog bij Kardinge

Deel dit artikel
Groningen - Op 19 en 20 september komt het team van de STUNT MOVIE PRODUCTION naar Groningen met hun live-show vol stunts die u normaal alleen op het witte doek ziet of op uw televisiescherm. Bij Kardinge in de stad op de parkeerplaats.

Het team zal alles uit de kast halen om het publiek te vermaken met hun show vol piepende remmen, slippende auto's, vuurstunts en de kolossale, alles verpletterende Monstertrucks! Stuntshow Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven.

Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show. Monster-trucks Alles verpletterend, vijf ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

De Madfruit maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s. Levensgevaarlijk Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen. Stuntfamilie Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (14) is nu al een ware stuntman. Jongste telg Kelly (2 ½ jaar) mag ook al een rondje meerijden op haar quad. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen. Locatie, data en tijden De show wordt gegeven op het parkeerterrein bij sportcomplex Kardinge.

Zaterdag 19 september om 19.30 uur en zondag 20 september om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa welke vanaf 60 minuten voor aanvang geopend is. Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 Euro. Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com! Korting op een kaartje! Tegen inlevering van dit artikel aan de kassa ontvangt u TWEE EURO KORTING op een entreebewijs. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties!

Ook is er een kortingsbon te vinden op de website www.stuntmovieproduction.com.

 

en de entreeprijzen

 

Zondagavond na 21 uur een verslag op de site en maandag op Tv

Deel dit artikel