Ballon het publiek in tijdens ballonfeest Kardinge (4x Video)

Deel dit artikel
Groningen - De bezoekers van de Ballon Fiësta Groningen zijn zaterdagavond ternauwernood ontsnapt aan een klein drama. De tweede luchtballon die moest opstijgen, een groen-wit exemplaar kreeg geen hoogte genoeg en maaide dwars door een hek het publiek in.

Meerdere personen hadden wat lichte verwondingen hierdoor, de rest was erg geschrokken.

Het hek was totaal kapot van de klap. (zie ook Youtube filmpje) Verder gingen er 22 van de 26 omhoog. Het veld was wat klein daardoor was er te weinig tijd om omhoog te gaan. Ook het weer speelde mee. Er kwamen wel duizenden mensen op af. Een andere vrouw moest met o.a hoofdletsel naar het ziekenhuis doordat een haak op haar hoofd kwam. Verder was het een gezellige avond voor velen.

Volgend jaar moet de Gemeente toch eens laten zien hoe ze zelf over Groningen denken, zo`n prachtig evenement moet de gemeente toch 100% achterstaan en steunen  zonder 6000 euro te durven vragen aan huur voor Stadspark!!!!!

(extra foto`s met dank aan: Tim kuiper, Brugborg.nl , D. Rosema, N.Akkerman crashfoto, Bianca Bakker, Bert Eling & You Tube filmpje, f.woltman, Auke Visser,van der Sluis filmpje, Henk de Lange, Eerko)

Zie ook de site van Ballonfiesta Groningen

 

Beelden in Nos jeugdjournaal

Deel dit artikel