Overig Nieuws: `Heerlijkheid` naar grote hoogte

Deel dit artikel
Marum - (ingezonden mededeling) De opening van restaurant de "Heerlijkheid" in Marum werd vrijdagavond gevierd met een ballonvaart.

Onlangs werd in Marum restaurant de “Heerlijkheid” geopend. Na een stille start van 6 weken is restaurant “Heerlijkheid” nu officieel geopend.

Dit werd gevierd door onder andere een ballonvaart, het weggeven van flessen wijn, milkshakes en softijsjes. De gelukkige winnaars van de ballonvaart, die eerder die week verloot werd waren: Dhr. M.A. van der Kooi uit Marum en mevr. D. Riemersma uit Surhuisterveen.

Op het parkeerterrein achter de “Heerlijkheid” werd onder grote belangstelling de ballon gereed gemaakt voor vertrek. Om tien over acht 's avonds was het dan zover en ging de Yarden ballon de lucht in. Tegen half tien werd er geland op een perceel weiland in Lippenhuizen. Hier werd traditie getrouw na de ballonvaart door piloot Theo een kleine toespraak gehouden en werd er een toast uitgebracht op een geslaagde ballonvaart. Restaurant “Heerlijkheid is een eetgelegenheid waar gewerkt wordt met verse producten. Daarom staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voor extra eetgelegenheid, feesten en partijen wordt er tevens binnenkort een zaaltje geopend voor ongeveer 50 tot 60 personen. Wij heten u van harte welkom in Restaurant “Heerlijkheid” aan de Tolhuisstraat 1 in Marum.

Deel dit artikel