Overig Nieuws: Miss Oldambt gekozen + feestweek Doezum

Deel dit artikel
Oldambt - In de sfeervolle omgeving van Hotel Restaurant “In den Stallen” is zaterdag 13 juni is de 23 jarige Denice Postma uit Groningen gekozen tot Miss Oldambt 2009.

Nummer 2 is geworden Manon Dijkstra – Winschoten Nummer 3 is geworden Maya Vos – Groningen Als Miss Oldambt zal zij het Oldambt promoten bij diverse gelegenheden.

 

 

Doezum – Afgelopen week was het Kleintje Feestweek in Doezum met verschillende activiteiten.
Op donderdag was het het jaarlijkse ringsteken in de Terpstratraat, vrijdag was er een optreden van Teake van der Meer gevolgd door een optreden van de band Sunshine.

Het ringsteken werd behoorlijk druk bezocht, ook Teake van der Meer trok aardig wat publiek en de avond van Sunshine was niet al te druk.
Zaterdag morgen en waren er allerleispelletjes in de tent op het grote veld, ook was er een springkussen voor de kleinsten.

De kinderen konden ook nog ponyrijden en mee doen aan een balonnenwedstrijd.
s`Middags was er een spectucalaire Solexrace op het rondje Terpstra straat en Krijthestraat.
Het deelnemersveld was niet supergroot maar daarom niet minder de moeite waard om te bekijken, vooral de special klasse (3 spontane aanmeldingen uit Kornhorn) waren erg spectucalair om te zien. Mede omdat déze machines meer dan 100 kilometer per uur kunnen halen!
Na de prijsuitrijking was de balonnenwedstrijd en konden mensen eventueel nog wat eten bij de tent van De Steven.

Zaterdag avond was er ter afsluiting van de feestweek een spetterend optreden van de band Exposure, dat gepaard ging met de nodige verkleedpartijen. De muziek van Exposure werd afgewisseld met optredens van de DJ`s Double M.
Het feest ging nog door tot in de kleine uurtjes en was een groot succes!

Al met al een prachtige feestweek met een zeer gevarieerd programma en daarbij prachtig weer!

De mensen die alle foto`s van de feestweek willen zien kunnen kijken op: http://picasaweb.google.nl/Trabtaxi/FeestweekDoezum#

 

Deel dit artikel