112Flits: Auto contra boom en voertuig tegen muur

Deel dit artikel
Wedde/ Bad Nieuweschans - Zondagmorgen is een bestuurder aan de Lageweg in Wedde, op nog onverklaarbare wijze tegen een boom aan gereden. Volgens buurtbewoners heeft de man direct de plaats van het ongeval verlaten.

Over een eventuele oorzaak van het ongeval is ons nog niets bekend. Wel is de bestuurder later in zijn woning nog onderzocht door ambulance medewerkers. De politie heeft een ademanalyse verricht. Fruitema Berging verrichte de takel en afvoer werkzaamheden van voertuig en aanhanger.

 

 

Bad Nieuweschans – Een medewerker van Kappa stond vanavond wel heel vreemd te kijken, toen een onbekend persoon, wild met zijn auto over de parkeerplaats reed en daarna gewoon tegen de gevel aan reed. Toen deze man uitstapte begon deze een relaas te houden waar de medewerker geen touw aan kon vastknopen. Daarna ging de man ook nog tekeer tegen een buitenlandse chauffeur.

De inmiddels gewaarschuwde politie heeft de verwarde man terplekke aangehouden en afgevoerd naar het bureau in Winschoten.

 

Fruitema Berging sleepte de wagen af naar het politiebureau, waarna de auto inbeslag is genomen. De verzekering zal later de schade aan het pand gaan bekijken. De tipgever wordt bedankt.

 


 

Deel dit artikel