Vrijwilligers gezocht voor de K.N.R.M

Deel dit artikel
Eemshaven - KNRM reddingstation Eemshaven zoekt op korte termijn nieuwe vrijwillige bemanningsleden, die met name overdag op werkdagen beschikbaar zijn.

Zie de onderstaande informatie, kijk ook op de KNRM website voor algemene informatie over de Redding Maatschappij: www.knrm.nl Voor deze werving worden ook oproepen in de media gedaan.

Daarnaast worden de bedrijven in de Eemshaven benaderd. Op woensdagavond 4 maart 2009, aanvang 19.30 uur wordt in het boothuis aan de Borkumweg nr. 5 in de Eemshaven, een informatieavond voor nieuwe vrijwillige bemanningsleden georganiseerd.

Wilt u zich aanmelden voor deze informatieavond of wilt u nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de heer G. Martini, secretaris van het reddingstation in de Eemshaven, via: 0654 – 93 46 27 of per mail: [email protected]

Dit vragen wij van u:

– 24 uur per dag beschikbaar binnen 10 minuten na alarmering

> Leeftijd minimaal 18 jaar, maximaal 45 jaar (bij inschrijving) > Gezond, na medische goedkeuring >

Toestemming van de werkgever > Stressbestendig, zo mogelijk ervaring op het water/zee en bereid tot het volgen van cursussen > Zeevast en zwemdiploma

Dit bieden wij u: > Nuttige en leuke vrijetijdsbesteding in een motiverende en zo veilig mogelijke omgeving – Opleidingen en trainingen -Vrijwilligersvergoeding en goede verzekeringen.

Deel dit artikel