Automobilist (62) krijgt na half uur hulp na ongeval(Video)

Deel dit artikel
Valthermond - In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.50 uur, werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto te water in Valthermond.

De brandweer van Borger en 2e Exloermond werden op pad gestuurd, maar er was geen adres bekend bij de meldkamer. Na enige tijd werd het duidelijk dat de hulpdiensten naar de Valthermussel moesten nabij Valthermond. Hier lag een auto op zijn zij in een ondiepe sloot. De bestuurder lag naast de auto en is door brandweerlieden ingewikkeld in folie om onderkoeling te voorkomen. Pas 45 minuten na de melding kwam een ambulance ter plaatse. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten snel en vakkundig in een ambulance gereden om vervolgens naar het ziekenhuis te gaan. Hoe de auto in de sloot terecht is gekomen is niet bekend. Een berger heeft de auto geborgen.

De lokatie was verkeerd doorgegeven, dat het lang duurde lag dus niet aan de hulpverleners.

Persbericht: Een 62-jarige inwoner van Ter Apel is tengevolge van een onwelwording in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto op de Valthermussel een sloot ingereden. De man bleek tevens alcohol genuttigd te hebben waarna in het ziekenhuis een bloedproef werd genomen. Binnenkort zal de uitslag hiervan bekend worden.

Deel dit artikel