Vrouw (73) overleden bij ernstig ongeval bij Ulrum (Video)

Deel dit artikel
Ulrum - Bij een verkeersongeval op de N361 bij Ulrum is dinsdagmiddag een 73-jarige vrouw uit Veendam om het leven gekomen.

De vrouw zat als inzittende in een auto die werd bestuurd door een 67-jarige man uit Veendam. Ter hoogte van de Noorderweg kwam het voertuig van het duo in botsing met een 30-jarige automobilist uit Oenkerk. Bij het ongeval raakte de 67-jarige Veendammer en een 39-jarige inzittende van de automobilist uit Oenkerk gewond. 

 
De 67-jarige automobilist uit Veendam reed over de provinciale weg en wilde afslaan in de richting van Hornhuizen. Hij zag daarbij de tegemoetkomende Friese automobilist over het hoofd. Deze bedrijfsauto raakte het afslaande voertuig in de flank waardoor de wagen van de Veendammers in een naastgelegen sloot tot stilstand kwam. Het vrouwelijke slachtoffer overleed ter plaatse. De 67-jarige Veendammer is met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De 39-jarige man uit Oude Leije is met rug- en nekletsel naar een ziekenhuis gebracht. De Friese bestuurder raakte niet gewond. De N361 is nabij Ulrum enige tijd afgesloten geweest.

Zie ook: RadioNof en Leeuwarder Courant.

Deel dit artikel