Zaterdagmiddag was open dag Middelstum (Video)

Deel dit artikel
Middelstum - Vrijdagmiddag 15 Augustus was het dan zo ver. De nieuwe tankautospuit van Brandweer Middelstum werd officieel overhandigd aan de Middelstummer blusgroep.

Genodigden werden rond half 4 verwelkomt met een lekker bakje koffie met cake. Om 16:00 uur was het dan zover. De Burgemeester van Loppersum, Albert Rodenboog, luidde met een oude brandhuil, die vroeger gebruikt werd, het startschot van de overhandiging. De garagedeuren gingen langzaam omhoog en de nieuwe wagen kwam langzaam met zwaailichten en sirene uit de kazerne rijden. Na een applaus was het woord aan de directeur van HDS Hoogeveen, die de wagen heeft geleverd. De Middelstummer brandweer ontving van HDS een digitale camera, om zo de bijzonderste momenten met de nieuwe 625 vast te leggen. De burgemeerster kreeg namens HDS de sleutels, die daarna aan bevelvoerder J. Wiersum overhandigd werden. Vervolgens hielden de burgemeester en brandweercommandant van BRN (Brandweer Rayon Noord) een korte toespraak. Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat. De mannen van brandweer Middelstum kregen namens de vrouwen een leuk cadeau. Het korps kreeg de beschikking over een tweede uitrukvoertuig.

Brandweer Middelstum nodigt u allen uit om zaterdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur een kijkje te komen nemen bij de kazerne aan de Delleweg in Middelstum. Tijdens die middag verzorgt het korps verschillende demonstraties en kan iedereen de nieuwe 625 en de kazerne bezichtigen. Ook 112Middelstum is aanwezig met prachtig beeldmateriaal van de Middelstummer brandweer.

 

Deel dit artikel