Eigenaar 112Groningen nu full-time aan de bak als Foto & videograaf

Deel dit artikel
Groningen - Vanaf zaterdag 6 September 2008 is de eigenaar(Martin Nuver) van 112groningen.nl voortaan helemaal full-time bezig met de site en andere media(diverse kranten enz.) te voorzien van nieuws daarbij wordt hij geholpen door de freelance hobby fotografen uit heel Groningen. Tot nu toe was hij het laatste jaar nog 15 % kok bij een groot horecabedrijf in Groningen.

Maar door toename van de werkzaamheden & opdrachtgevers en 18000 unieke kijkers per dag veranderd dat nu naar full-time freelance foto-en videograaf voor diverse media. Hij heeft dan ook zelf ontslag genomen als kok bij een horecagelegenheid. Hij heeft dus van zijn hobby, die ongeveer 20 jaar geleden begon, inmiddels zijn werk gemaakt. Allerlei foto-video cursussen gevolgd met dit als resultaat. En inmiddels sinds een half jaar in bezit van een politieperskaart. Ook 26-08-08 een artikel in de Stadskrant van Groningen.

Verder zijn veel andere freelance fotografen die o.a aan 112Groningen leveren vanaf 1 Juli 2008 in het bezit van een Var verklaring en hebben een aantal nu een Kamer van Koophandelnummer en Btw-nummer i.v.m de nieuwe regelgeving die dat verplicht per 1 juli 2008.

Vrijdag 15 Augustus was er een intervieuw met Martin in het Dagblad v/h Noorden. Zie foto.

Heeft u tips/reactie, trouwrepo`s(gaat via een collega) opdrachten of opmerkingen mail dan [email protected]

Deel dit artikel