Doodgestoken man blijkt Joshua Bathoorn te zijn (Video)

Deel dit artikel
Groningen - Bij een ruzie tussen twee mannen in een woning aan de H.L. Wichersstraat in Groningen is zaterdagochtend een 29-jarige inwoner van Groningen overleden. De man die overleden is, schijnt de vriend te zijn van de winnares van Holland's Next Topmodel, Kim Feenstra.

Dit meldt RtvNoord. De verdachte, een 31-jarige Groninger, meldde zich 's middags bij de politie. De precieze doodsoorzaak van het slachtoffer is nog niet bekend. Vermoedelijk is er bij de ruzie met een mes gestoken. De politie werd zaterdagmorgen omstreeks twintig voor tien door een buurtbewoner gebeld dat er gevochten werd bij een woning aan de H.L. Wichersstraat.

Toen agenten de betreffende bovenwoning binnengingen, vonden ze in de woonkamer het levenloze lichaam van een man. In het pand waren ook de 30-jarige bewoonster en een 4-jarig kind aanwezig. Volgens getuigenverklaringen was de dader er in een auto vandoor gegaan. Een zoektocht van de politie naar deze vermoedelijke verdachte kon worden gestaakt toen de persoon in kwestie zich in de loop van de dag bij de politie meldde. Hij is aangehouden en ingesloten. De oorzaak van de ruzie heeft volgens geruchten te maken met problemen die liggen in de relationele sfeer.

Op het lichaam van het slachtoffer wordt nog sectie verricht. Het slachtoffer werd om 18:15 uit huis gehaald.

Zie ook: RTVNoord en Dvhn

Deel dit artikel