Duizenden bezoekers genieten van Profile Truckstar Festival in Assen

Deel dit artikel
Jelte Haumersen & Auke Mulder - 112Groningen

Assen/Uithuizermeeden – Op zaterdag 27 en zondag 28 juli vond het jaarlijkse Profile Truckstar Festival weer plaats, met duizenden enthousiaste bezoekers. Het prachtige weer zorgde voor een extra gezellige sfeer op het TT Circuit in Assen.

Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland

Tijdens het festival maakte een vakkundige jury de winnaar bekend van de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. De prestigieuze titel ging dit jaar naar Henri Verkleij Transport uit Lopik.

Lokale deelnemer uit Uithuizermeeden

Erwin Gerdez uit Uithuizermeeden deed ook mee aan de competitie en behaalde een knappe tweede plaats in de categorie open voertuigen. Zijn indrukwekkende truck trok veel bekijks en werd door de jury hoog gewaardeerd.

Feestelijke sfeer langs de baan

Langs het TT Circuit stonden honderden trucks opgesteld, waar het feest in volle gang was. Diverse geïmproviseerde kroegen en opgezette zwembaden zorgden voor een bruisende en feestelijke sfeer. Bezoekers genoten volop van de gezelligheid en het mooie weer.

Showtrucks uit heel Europa en Japan

Een ander hoogtepunt van het festival was de showstraat, waar meerdere speciale showvrachtwagens uit heel Europa te bewonderen waren. Dit jaar was er zelfs een unieke deelnemer uit Japan, die veel aandacht trok van de bezoekers.

Het festival trok, zoals elk jaar, een breed publiek van truckliefhebbers en zorgde voor een onvergetelijk weekend vol spektakel en gezelligheid.

Foto’s: Jelte Haumersen

Foto's

Deel dit artikel