Forse uitslaande woningbrand in Bad Nieuweschans, steunactie opgezet (Doneer)

Deel dit artikel
112Gr. & Redactie Martin Nuver & Chris Kranenborg

Bad Nieuweschans – De brandweer is donderdagmiddag rond 16:00 uur ter plaatse gegaan bij een brand aan de Zuideinde in Bad Nieuweschans. Er kwam veel rook uit een dakkapel. Meerdere eenheden zijn daarop opgeroepen, een hoogwerker en extra tankautospuit worden ingezet. Dat meldt de brandweer via Twitter. Het gaat om een forse brand.

Ook zijn onze Duitse collega’s van Bunde opgeroepen. Om 17:15 u  werd de brand uitslaand en gingen ze van buitenaf blussen meldt de correspondent.

De brand in Bad Nieuweschans is uitslaand. Bij de brand komt veel rook vrij.

Ze zijn de brand meester. De schade door de brand is groot. Samen met  Duitse collega’s konden ze niet voorkomen dat de bovenste verdieping is uitgebrand. @Salvage_nl is opgeroepen en staat de bewoners bij met de afhandeling van de schade.

Update vrijdag: Hulp gevraagd voor onze vriend jurgen nadat zijn woning in vlammen is opgegaan

Onze beste vriend Jurgen zijn woning is op 8 juni 2023 helemaal afgebrand waardoor hij echt alles kwijt is. Wij als vriendengroep zijn deze crowdfunding gestart om hem weer op weg te helpen met bijv. Het kopen van nieuwe kleren en andere primaire behoeften.  We vinden het vreselijk dat hij alles kwijt is geraakt en dus doen wij een beroep op jullie. Helpt u ons mee zijn leven weer op de rit te krijgen echt alles is welkom. Alvast bedankt voor jullie bijdrage. Klik hier voor doneren.

Foto's

Deel dit artikel

Social media