Na 21 jaar laatste rit op de ambulance voor Pascal Dik

Deel dit artikel
Collega’s post Winschoten

Winschoten – Afgelopen zaterdag 29 april had Pascal Dik zijn laatste dienst op de ambulance. Na bijna 21 jaar gaat hij de overstap maken naar de brandweer waar hij naast zijn functie als ambulance verpleegkundige al sinds 1999 werkzaam is. Tijdens zijn laatste inzet op de ambulance hadden collega’s van post Winschoten hem overgedragen aan de brandweer.

Wat is er mooier om dit samen met de brandweer te doen via de hoogwerker! We mochten gebruik maken van de prachtige locatie de molen “Berg” in Winschoten. Pascal kwam niets vermoedend als 2e ambulance om assistentie te verlenen aan zijn collega’s. Al aankomen rijdend zag hij de hoogwerker al staan en kreeg al een vaag vermoeden.

Eenmaal op de molen hebben we hem middels de hoogwerker in het bijzijn van collega’s en familie letterlijk overgedragen aan zijn collega’s van de brandweer. Bij de brandweer zal Pascal verder gaan als officier van dienst en gaat hij zich inzetten voor de opleidingen binnen de brandweer. We wensen Pascal heel veel succes toe met zijn verdere carrière!

Foto's

Deel dit artikel