Vrouw (70) ernstig gewond geraakt bij steekpartij in woning in Groningen (update)

Deel dit artikel
Patrick Wind & Joaquin & Jerred - 112 Groningen & Tekst OOGTV

Groningen – Bij een steekincident aan de Holstek in Stad is dinsdag een 70-jarige vrouw gewond geraakt. De politie laat weten dat de steekpartij plaats vond in een woning.

“Rond 13.40 uur kwam er bij ons een melding binnen van een steekincident”, laat een politiewoordvoerder weten. “Een 70-jarige vrouw raakte zwaargewond. Wij zijn direct een onderzoek gestart en we zijn in de omgeving op zoek gegaan naar de verdachten. Rond 13.55 uur konden we een eerste verdachte aanhouden in de omgeving van de Rademarkt.

Het gaat om een 30-jarige man uit Budel. Niet veel later konden we een tweede verdachte aanhouden. Deze verdachte, een 29-jarige man uit Hoogeveen, werd aangehouden nabij het Damsterdiep. Beide verdachten zitten vast en worden verhoord.”

De politie is op zoek naar getuigen. “Heb je het steekincident zien gebeuren of heb je de verdachten na het incident zien wegrennen? Of heb je op een andere manier informatie over het steekincident? Dan komen we graag in contact met je. Ook zijn we op zoek naar camerabeelden waar het incident of de verdachten op te zien zijn. Dit kunnen beelden zijn van een deurbelcamera of bijvoorbeeld een dashcam. De beelden kunnen via deze pagina met ons gedeeld worden. Telefonisch zijn we bereikbaar via 09008844 of via Meld Misdaad Anoniem op 08007000.

Foto's

Deel dit artikel

Social media