OCO Tinten: steun in de rug voor inwoners gemeente Groningen

Deel dit artikel
112 Groningen

Regio – Soms heb je hulp, zorg of ondersteuning nodig en weet je niet goed hoe en waar je dit moet regelen. Of loop je vast in het zoeken hiernaar. Dan is het fijn als iemand met je meedenkt en meezoekt. Hiervoor kun je Onafhankelijke cliëntondersteuning (OCO) inschakelen. OCO Tinten biedt onafhankelijke cliëntondersteuning (OCO) in de gemeente Groningen. Niet onbelangrijk: de ondersteuning is gratis!

Veel mensen zijn nog niet bekend met onafhankelijke cliëntondersteuning. Onderstaand filmpje(onderaan dit artikel) legt duidelijk uit wat het is.

Hoe werkt het?

De ondersteuners van OCO Tinten gaan in gesprek en luisteren goed. Welke vragen zijn er? Waar loopt men tegenaan? Zijn er wellicht mensen in de omgeving die ook kunnen ondersteunen of enkel de medewerker van OCO? Via deze weg wordt er gezocht naar een passende ondersteuning en oplossing. Zo gaan ondersteuners van OCO Tinten ook mee naar gesprekken of bereiden deze samen voor. Zo staat de inwoner er nooit alleen voor!

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem contact met op met OCO Tinten! Bel (050) 305 52 34 of mail naar [email protected]. Kijk ook eens op de website, https://www.ocotinten.nl/ voor meer informatie en volg ze op Facebook: https://www.facebook.com/ocotinten.

Foto's

Deel dit artikel

Video