Jongeman raakt zwaargewond bij scooter-meeting

Deel dit artikel
Foto's: Patrick Wind 112Groningen.nl & 112Groningen.nl

Groningen – Bij een verkeersongeval op de Aalborgweg op industrieterrein Oude Roodehaan in Groningen is zondagmiddag een scooterrijder gewond geraakt.

Op het industrieterrein was een grote scooter-meeting gaande. Het is momenteel nog onduidelijk hoe de aanrijding exact heeft kunnen gebeuren en of er andere voertuigen betrokken zijn geweest.

De scooterrijder is door een verpleegkundige van de ambulance-motor gestabiliseerd. Vervolgens is de jongeman overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Na het ongeval werd de sfeer grimmig tussen de agenten en de personen die aanwezig waren. Een scooter, welke vermoedelijk niks met het ongeval te maken had, werd door de politie in beslag genomen. Toen omstanders zich er vervolgens mee gingen bemoeien ontstond er een conflict. Hierbij heeft de politie opgetreden en werd ook een politie-hond ingezet.

Update: De politie heeft elders in de stad Groningen een verdachte aangehouden welke de bestuurder is geweest van de andere scooter. Ook de scooter is aangetroffen en is voor technisch onderzoek door de politie in beslaggenomen. De Forensische Opsporing Verkeer is inmiddels ter plekke voor onderzoek.

Foto's

Deel dit artikel