Persoon overleden bij ernstig geweldsincident in Appingedam, politie houdt man aan (Video)

Deel dit artikel
Foto's: 112Groningen.nl & POL Groningen (Twitter) & Video Sven met toestemming & G. Bouman

Appingedam – Maandagavond heeft er in een woning aan de Broerstraat in Appingedam een geweldsincident plaatsgevonden.

De hulpdiensten kregen omstreeks kwam voor acht de melding binnen van het incident. De politie doet momenteel nog geen uitspraak over wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en vele politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse bij het incident.

Volgens omstanders is de Broerstraat door de politie met linten afgezet. Politieagenten dragen kogelwerende vesten en zijn massaal aanwezig. Kort na het geweldsincident heeft de politie één man aangehouden. Deze is overgebracht naar het politiebureau waar de man zal worden verhoord over de zaak.

Over de exacte toestand van het slachtoffer kan de politie momenteel nog niets zeggen. In de desbetreffende woning zal door de Forensische Opsporing van de politie onderzoek worden gedaan.

Update:

Update: De politie heeft inmiddels bekend gemaakt dat er in de woning een overleden persoon is aangetroffen. Deze is vermoedelijk door een geweldsincident om het leven gekomen, meldt de politie.

Een gespecialiseerde eenheid van de politie, de Dienst Speciale Interventies (DSI), heeft tegen negen uur vanavond een instap gedaan in een woning aan de Broerstraat. Dit deed men in samenwerking met een onderhandelaar en de Ondersteuningsgroep (OG). Of het om dezelfde woning gaat als waar de overleden persoon is aangetroffen is niet duidelijk.

De politie heeft de straat afgesloten en heeft zichtsschermen geplaatst rondom de woning. De Forensische Opsporing van de politie zal uitvoerig onderzoek gaan doen naar wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Heeft u informatie dat mogelijk met dit incident te maken kan hebben. Meld dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

 

Video van 112gr.

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media