Ambulance 13 betrokken bij ongeval op weg naar ongeval A7

Deel dit artikel
Scheemda - Een 65-jarige vrouw uit Heiligerlee is vrijdagochtend op de kruising Zuideinde met de Oude Rijksweg licht gewond geraakt bij een verkeersongeval.

De vrouw reed in een bestelauto en kwam op de kruising in aanrijding met een ambulance, die onderweg was naar een aanrijding met letsel op de A7. De vrouw werd direct door de ongedeerde ambulancebroeders onderzocht op de plek van het ongeval. Zij werd met een lichte verwonding naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is al weer thuis.

Toedracht

De politie heeft een rapportage en een analyse van het ongeval gemaakt. Zij stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Biede voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Tweede ongeval

De ambulance was onderweg naar een eenzijdig ongeval op de autosnelweg A7 bij Scheemda. Een 23-jarige automobilist uit Peize was met zijn auto in de berm terecht gekomen. Hij verloor na een stuurcorrectie de macht over het stuur. Hierdoor sloeg de auto over de kop en belandde het voertuig in de naastgelegen sloot. De Drent werd met lichte verwondingen door een andere gewaarschuwde ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook van dit ongeval heeft de politie een rapportage gemaakt.

Onze foto zaterdag in het Dagblad editie oost Groningen.

Deel dit artikel