Man met mogelijk wapen aangehouden Petrus Campersingel, later een brandmelding (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Patrick Wind - 112Groningen.nl & Karin

Groningen – De politie heeft dinsdagmiddag bij een conflict een man aangehouden bij een woning aan de Pertrus Campersingel in de stad Groningen.

Bij de politie was een melding binnengekomen over een man met een wapen(of dat erop leek). Toen agenten ter plaatse kwamen bij de desbetreffende woning zagen zij een man in een raamopening staan met een wapen. Politieagenten, welke in kogelwerende vesten aanwezig waren, hebben de man uit zijn woning gepraat.

Toen de man de woning uit kwam trokken agenten gelijk hun dienstwapen. Vervolgens kon de man op straat worden aangehouden door de politie. De man is overgebracht naar het politiebureau waar men hulp zal aanbieden aan de man. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Brandmelding
Nadat de man werd overgebracht werd de Groninger brandweer opgeroepen voor een melding van een woningbrand bij de desbetreffende woning. Brandweerlieden hebben in de woning een verkenning uitgevoerd. Of er daadwerkelijk sprake is geweest van een brand is niet duidelijk. Na een controle kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.

 

Tv Noord

Foto's

Deel dit artikel

Video