Twee jongeren na taekwondo-les neergestoken op de Merwedestraat (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Patrick Wind - 112Groningen & Burgernet Groningen

Groningen – Op de Merwedestraat heeft woensdagavond een steekincident plaatsgevonden. De straat is van veraf al afgezet

De melding kwam rond 20.30 uur binnen bij de hulpdiensten. Hier zou ter hoogte van de kruising met de IJsselstraat een steekincident hebben plaatsgevonden. “Er heeft een ernstig incident plaatsgevonden op de Merwedestraat”, meldt de politie in een Burgernetbericht. De politie is opzoek naar twee daders in het zwart gekleed en beiden met een masker, beiden hebben een bleek gelaat. Tenger postuur en rond de 20 jaar oud. Beide daders dragen mogelijk een hoodie. De verdachten zijn na het incident lopend vertrokken in de richting van de Achterweg.

Mensen die iets gezien hebben, of meer informatie hebben, worden opgeroepen om alarmnummer 112 te bellen. De politie roept om zelf GEEN actie te ondernemen!

Naast de politie en ambulance kwam ook het MMT (Mobiel Medisch Team) ter plaatse voor ondersteuning. De twee gewonde personen gingen mee naar het ziekenhuis.

De politie komt graag met mensen in gesprek die mogelijk beschikken over camerabeelden van een beveiligingscamera, dit kan ook een ringdeurbel zijn.

DVHN

Sbs Meldt

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media