Meerdere voertuigen betrokken bij verkeersongeluk op A28 (Update)

Deel dit artikel
Foto's: Joey Lameris, Ruben Huisman, Thijs Huisman, Robin Feunekes - 112Groningen.nl

Op de A28 ter hoogte van afslag Haren heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Meerdere hulpdiensten waaronder de Politie, Brandweer en Ambulance zijn ter plaatse gekomen.

Tijdens het ongeval waren tijdelijk alle rijbanen afgesloten voor het overige verkeer. Een auto raakte nog door onbekende oorzaak tegen de midden geleider aan, hierbij botste aan andere auto achterop. Beide bestuurders raakte hierbij gewond.

Alle twee de bestuurders gingen mee met een ambulance naar het ziekenhuis. De Politie heeft het ongeval in kaart gebracht en zal later onderzoek doen. Een berger zal later de zwaar beschadigde voertuigen afslepen.

 

Update: Bij het verkeersongeval zaterdagavond op de A28 tussen Groningen-Zuid en Haren botste een 65-jarige man uit Tolbert met zijn wagen tegen de middengeleider.

Een andere personenauto, bestuurd door een 34-jarige vrouw uit Groningen, botste vervolgens op de eerste wagen. Beide bestuurders werden met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

 

RTVNoord

Dagblad van het Noorden 

Foto's

Deel dit artikel