Bestrating.nl hoofdsponsor van grote 112GroningenDag

Deel dit artikel
Martin Nuver 112Gr.
Assen - Het Asser bedrijf Bestrating.nl is de hoofdsponsor van de grote 112GroningenDag op 28 mei.

Vrijdag is het contract getekend. Het bedrijf uit Assen is de goedkoopste webwinkel voor sierbestrating, projectbestrating en oud en nieuw gebakken bestrating. Het bedrijf heeft ook een fysieke showtuin in Assen.

 

Op zaterdag 28 mei 2016 van 10:00 tot 17:30 uur viert 112Groningen.nl het 12,5 jarig bestaan in MartiniPlaza in Groningen. Diverse hulpverleningsinstanties zijn aanwezig, waaronder verschillende brandweerkorpsen, politie, ambulancezorg, veiligheidsregio Groningen, noodhulpteam, brandwonden stichting en vele anderen instanties. De gehele dag zijn er talrijke spectaculaire demonstraties. Naast alle hulpdiensten is er een grote informatiemarkt en een DJ en een coverband. De Politie-steelband komt ook.

 

Diverse standhouders geven u informatie over brand- en inbraakpreventie, bliksembeveiliging, reanimatie cursussen, AED gebruik, reddingsduiken en nog veel meer. De traumahelikopter bemanning heeft ook al interesse getoond. Ook komt de grootste cellen bus van Europa naar ons toe. Deze is 13 meter van Dienst vervoer en ondersteuning.

 

Er zijn nog enkele plekken vrij op de info/veiligheidsmarkt.  Mail voor de voorwaarden naar [email protected]

 

Info 112GroningenDag

 

Facebook Event

 

 

Foto's

Deel dit artikel