Zwaar ongeval N34 Coevorden (Video)

Deel dit artikel
Coevorden - Donderdagmorgen zijn, rond 10.15 uur, twee personen ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de N34 bij Coevorden.

De twee, een man en een vrouw, zaten in een personenauto die komende uit de richting Coevorden, tijdens een inhaal poging, frontaal op een vrachtwagencombinatie botste. De chauffeur van de met ongeveer 30 ton slib geladen vrachtwagen kon de auto niet meer ontwijken en kwam aan de linkerzijde van de weg tegen een boom tot stilstand. Hij is met de schrik vrij gekomen. De bestuurster en de mede-inzittende van de personenauto kwamen bekneld te zitten in de auto, die ook tegen een boom tot stilstand kwam. Ze werden door de brandweer en ambulancepersoneel uit hun auto bevrijd en onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De traumaheli van Groningen kwam ook ter ondersteuning ter plaatse.
Nadat de VOA de zaak op papier had gezet kon de berger de voertuigen bergen. Het verkeer is ter plaatse omgeleid. De weg is tot ongeveer 17.00 uur afgesloten geweest.

Deel dit artikel