Lichaam vermiste vrouw(49) aangetroffen (Video)

Deel dit artikel
Pesse - De politie heeft zondagmiddag het ontzielde lichaam van de vermiste Ina Kruize (49) aangetroffen. Het lichaam werd door de politie gevonden in een bosperceel aan de Pesserveldweg in Pesse.(Drenthe)

Uit onderzoek is gebleken dat het om de vermiste vrouw uit Oude Pekela gaat.

 

Vermist
De politie onderzocht de vermissing van de 49-jarige vrouw Ina Kruize sinds 10 november j.l. Zij verkeerde toen waarschijnlijk in een verwarde toestand.

Grote zoekactie
Nadat de politie vandaag haar auto had gevonden werd er direct een grote zoekactie gestart. Hierbij werd een helikopter van het KLPD ingezet. De politie kreeg veel hulp van veel instanties en organisaties. Zo werd er door Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, De Koninklijke Marechaussee, Reddingshonden brigades, Bijzondere Opsporingsambtenaren wildbeheer en de Provincie Drenthe meegezocht.

Geen misdrijf
Om duidelijkheid te krijgen over de identiteit en de omstandigheden waarin zij was gevonden is een lijkschouwing gedaan. Daaruit bleek dat het slachtoffer een niet natuurlijke dood is gestorven. Er zijn geen sporen die wijzen in de richting van een misdrijf. Het lichaam is inmiddels vrijgegeven.

 

Tv Noord meldt dit erover.

Deel dit artikel