Benefiet springwedstrijd t.g.v het Beatrix kinderziekenhuis

Deel dit artikel
Glimmen - Pony- en Ruiterclub de Bongerd en Manege de Bongerd organiseren aanstaande zaterdag 24-09-11 een benefiet springwedstrijd ten bate van het Beatrix kinderziekenhuis van het UMCG.

Pony en Ruiterclub de Bongerd is een onafhankelijke club die is gevestigd in Glimmen.

De club is ondergebracht bij Manege de Bongerd en maakt gebruik van hun accommodatie. Een unieke club met meer dan 150 enthousiaste leden. Uniek omdat de club zowel wedstrijdruiters als manegeruiters de gelegenheid biedt zich gezamenlijk bezig te houden met de paardensport.

 

Twaalf keer per jaar organiseert de club onderlinge wedstrijden waarvan vier springwedstrijden en acht dressuurwedstrijden. Het idee om de opbrengst van de springwedstrijd op 24 september 2011 te schenken aan het Beatrix kinderziekenhuis van het UMCG is spontaan ontstaan. Op deze afdeling liggen kinderen met een levensbedreigende ziekte.

 

Om het voor deze kinderen tijdens hun vaak langdurend verblijf in het ziekenhuis wat aangenamer te maken kopen wij van de opbrengst speelgoed wat geschonken wordt aan het Beatrix kinderziekenhuis. Als u dit een goed initiatief vindt en ook graag een geldbedrag wilt overmaken kan dat t.n.v. Pony en Ruiterclub de Bongerd, onder vermelding van Beatrix kinderziekenhuis UMCG, op rekeningnummer 460533746.

 

Tevens zijn wij op zoek naar sponsoren voor prijzen van zowel bekers voor de winnaars als voor prijzen van de loterij. U bent natuurlijk van harte welkom op 24 september om deze avond te aanschouwen. Mocht u willen sponsoren dan kunt u bellen met Gertjan Graafhuis op telefoonnummer 06-55756620

 

NB.  / De wedstrijd is enkel bedoeld voor ponyclub en manegeruiters.

 

Zie ook de website

Deel dit artikel