Getuigen gezocht mishandeling 12-jarige

Deel dit artikel
Haren - Dinsdagmorgen omstreeks 09.00 uur is een 12-jarig meisje uit Eelde geslagen door een nog onbekende man. Het meisje fietste met haar vriendinnen op het fietspad van de Meerweg richting Haren.

De man fietste het groepje tegemoet en tijdens het passeren pakte hij de 12-jarige bij haar pols. Beiden fietsers kwamen hierdoor ten val.

 

Toen het meisje de man wilde helpen opstaan sloeg hij haar in het gezicht. Hierna fietste hij weg. De politie stelt een onderzoek in. Signalement van de verdachte is: man met blanke huidskleur, ongeveer 70 jaar, 1.65 meter, kalend en had plukken grijs/wit haar over dit kale gedeelte gekamd.

 

De man ging gekleed in een grijze lange jas met grijze sjaal, een grijze pantalon en zwarte bergschoenen. Hij fietste op een zwarte herenfiets van het merk Gazelle met donkergrijze fietstassen. Getuigen die wat gezien of gehoord hebben worden verzocht de politie te bellen. Dit kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel