MER-studenten maken het onmogelijke waar

Deel dit artikel
Groningen - In het kader van de ‘Onmogelijke Opdracht' werken bijna 200 studenten van de opleiding Management, Economie en Recht van de Hanzehogeschool te Groningen samen om een groot evenement te organiseren.

Op 22 september worden 28 verschillende projecten samengevoegd tot één groot spektakel.

De middag start met een oorverdovende opening, waarna er vele activiteiten op het programma staan. Het evenement zal als centraal thema hebben, de ‘Onmogelijke Opdracht’. De aangewezen locatie hiervoor is de Marie-Kamphuisborg, thuisbasis van de MER-studenten. Deze studenten zijn onderverdeeld in groepen om vervolgens per groepje een onderdeel van de ‘Grande Finale’ te organiseren op donderdagmiddag 22 september, aanstaande.

 

Het belooft een grootse middag te worden. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten. Om 13:30 uur klinkt het startschot door middel van een door de geluidsbarrière knallende straaljager. Verder is er onder andere de verkoop van een reis naar Egypte, het einde van een 25 uur durende fietstocht en de ‘Tour d’Hollande’; een tocht met uit heel Nederland verzamelde voertuigen. Als klap op de vuurpijl zal er om 17:30 uur een prijsuitreiking plaatsvinden voor de best uitgevoerde ‘Onmogelijke Opdracht’, door een bekende Nederlander.

 

 

 

Heeft u ook een leuk bericht voor overig nieuws mail dan [email protected], mischien maken we dan een berichtje als het interessant is. Mail dan tekst en wat foto`s.

Deel dit artikel