Vier gewonden bij ernstig ongeval A7 Winschoten (Video)

Deel dit artikel
Winschoten - Bij een verkeersongeval op de A7 links ter hoogte van Winschoten zijn zaterdagmiddag vier personen gewond geraakt. Een vijfde persoon kwam met de schrik vrij.

Een 21-jarige automobilist uit Delfzijl reed op de linkerrijstrook van de A7. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder met zijn wiel in de linkerberm en verloor de controle over het stuur. Aan de rechterkant van de rijstrook botste hij tegen de vangrail. Zowel de bestuurder als een inzittende (leeftijd en plaats onbekend) raakten door de klap gewond. Een derde inzittende (leeftijd en plaats onbekend) kwam met de schrik vrij.

 

Op de rechterrijstrook reed een 21-jarige Duitse automobilist in een cabriolet. Mogelijk is de bestuurder van dit voertuig geschrokken van de auto die hem passeerde en botste ook tegen de vangrail. Hij raakte licht gewond. Door de klap werd een 20-jarige Duitse vrouw uit het voertuig geslingerd. Zij kwam op het wegdek terecht.

 

Gewond

De vier gewonde slachtoffers werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Omstanders, ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team (MMT) verleenden eerste hulp. De rijbaan van de A7 werd gedurende een uur afgesloten vanaf Klein Ulsda in de richting van Winschoten. De politie heeft een analyse van het ongeval gemaakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding en maakt proces-verbaal op.

 

Bron: Politie.nl   

 

Rtvnoord

 

Dagblad van het Noorden

 

Telegraaf

 

 

Deel dit artikel