Burgernet ingezet bij overval in Hoogkerk (Video)

Deel dit artikel
Hoogkerk - De politie heeft zaterdagmiddag Burgernet ingezet na een overval op een winkelpand aan de Zuiderweg in de Groninger wijk Hoogkerk.

Omstreeks 17 uur kwam een nog onbekende man het pand binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. De medewerksters moesten geld afgeven. De overvaller ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Omdat er een duidelijk signalement beschikbaar was, besloot de politie om een Burgernetactie te starten.

Samen met de deelnemers keken de agenten uit naar de overvaller. De melding van Burgernet bereikte 123 deelnemers, maar leidde niet tot een aanhouding. De overvaller was tussen de 20 en 25 jaar en ongeveer 1,75 m lang. Hij had kort donkerbruin haar en droeg een korte kaki/zacht groen kleurige jas, een grijs vest met capuchon, een blauwe spijkerbroek met witte riem en zwarte Nike sportschoenen met een opvallend groenkleurig logo en groenkleurige veters. De politie stelt een onderzoek in.

Om Burgernetacties zo succesvol mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat een groot deel van de bevolking is aangesloten. U kunt zich voor burgernet aanmelden via www.burgernet.nl. Door burgernet vergoot de politie de kans om verdachten aan te houden of belangrijke informatie over een incident te krijgen.

 

 

Tv Noord (vanavond beelden op tv)

Deel dit artikel