Taxichauffeur beroofd van eigen taxi

Deel dit artikel
Vlaardingen - De afdeling Opsporing van het district Waterweg-Noord stelt een nader onderzoek in naar een gewapende beroving van een taxi-chauffeur op de kruising van de Dillenburgsingel en de Koninginnelaan in Vlaardingen.

Twee mannen beroofden de chauffeur onder bedreiging van een vuurwapen van zijn taxi en gingen er vandoor. Met verschillende middelen werd een onderzoek ingesteld, zoals met surveillance-eenheden, met een helikopter, met ANPR (kenteken registratie) en ook Korps Haaglanden werd verzocht uit te kijken naar de taxi.

Die werd echter kort na de diefstal teruggevonden aan de Robert Schumannring in Vlaardingen. De verdachten waren uiteraard verdwenen. Tijdens de zoektocht en ook na het vinden van de auto zijn er verschillende mensen gecontroleerd die aan het signalement van de verdachten voldeden. Allen echter zonder positief resultaat. Ook de inzet van een speurhond mocht niet baten. De taxi-chauffeur bleef ongedeerd en de buit van de overvallers bestond uit enkele persoonlijke bezittingen.

De afdeling Opsporing van het district Waterweg-Noord stelt een nader onderzoek in en verzoekt eenieder die getuige is geweest van de beroving of wellicht iets heeft gezien van de vluchtende verdachten, contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of via “M” Meldt Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel