Auto op de kop naast A7 + twee ongevallen

Deel dit artikel
Marum - Bij een eenzijdig ongeval is vanmorgen een automobilist met zijn auto in de sloot beland.

Op de A7 bij Marum is vanmorgen even na half zeven een automobilist met zijn auto op de kop in een sloot beland.

De man die in de richting van Groningen reed, raakte ter hoogte van het Korige door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, en kwam vervolgens op de kop in de bermsloot terecht. De automobilist kon op eigen kracht uit zijn wagen komen. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de man onderzocht op evt. verwondingen, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Ook de brandweer van Marum is ter plaatse geweest, maar doordat het slachtoffer al uit de auto was, konden ze weer terug keren naar de kazerne. De politie heeft het ongeval op papier gezet. Berger Collewijn heeft de Peugeot afgesleept. Het (werk) verkeer op de A7 ondervond nagenoeg geen hinder van het ongeval.

 

Groningen –  Op de Johan van Zwedenlaan was het donderdagmorgen glad door iets (olie-achtig !) op het wegdek, 1 man botste tegen en paal. De auto werd afgesleept. De weg werd schoongemaakt.

 

Groningen – Om 17:30 donderdagmiddag een auto over de kop bij Westpoort op de A7. Poort had de auto weer snel rechtop gezet, er was ook een lange file.

Deel dit artikel