Robles Rock in Grootegast was weer gezellig festival

Deel dit artikel
Grootegast - Op zaterdag 9 juli wordt voor de derde maal het Robles Rock festival georganiseerd in het park van Grootegast. Landelijk bekende bands en lokale helden zullen optreden op de twee podia in het park van Grootegast.

Daarnaast is er voor de allerjongsten een grote speelweide, waar zij zich de hele middag kunnen vermaken.

De organisatie verwacht dat fans vanuit het hele land op bands als de Handsome Poets, Only Seven Left en de Memphis Maniacs afkomen. Daarnaast wordt er vanuit gegaan dat veel mensen uit de regio afkomen op bands als Switch, Still Addicted en Twiggy Sleaze. Door de verscheidenheid in de bands, moet er voor ieder wat wil zijns.

Voorzitter Johannes Dolislager: “We hebben geprobeerd om voor iedereen wat in het programma te stoppen. Zo hebben we van pop tot hardrock via latin naar pianorock.” Vooral van de lokale bands wordt erg veel verwacht. “We zijn in het afgelopen half jaar bijna ieder weekend op zoek geweest naar bands. Hiervoor hebben we de hele regio uitgeplozen en wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat deze bands de allerbest van het Westerkwartier zijn.” Naast de twee podia wordt er een grote speelweide ingericht waar kinderen vanaf vier jaar zich de hele dag kunnen vermaken. Zo zijn er springkussens, spelletjes en kunnen kinderen zich gratis laten schmincken. Wie dorst heeft kan ook zelf ranja ‘melken’ uit een grote ranjakoe. Robles Rock begint zaterdag 9 juli om 12:00 uur en gaat door tot middernacht.

Mensen die nog geen kaarten hebben, kunnen deze kopen bij Foto Zuiderveld in Grootegast of via www.roblesrock.nl. Op deze website staan ook filmpjes van de verschillende bands die langskomen.

Ook 112Groningen.nl is sponsor van dit festival en heeft foto`s gemaakt. Zondagmiddag na 14:00 uur online op deze site. Er waren zo`n 1600 bezoekers.

 

 

Deel dit artikel