Vrouw gewond bij aanrijding in Hardenberg (Video)

Deel dit artikel
Hardenberg - Zondag aan het begin van de middag is een 65 jarige vrouw uit Almelo gewond geraakt bij een aanrijding op de N34 bij de Boshoek in Hardenberg.

De vrouw reed met haar man in de richting van Coevorden toen er bij de oversteek Hessenweg ( Boshoek ) een auto overstak, die de andere auto vermoedelijk over het hoofd heeft gezien. De beide vrouwelijke inzittenden van de overstekende auto en de man uit de andere auto kwamen met de schrik vrij, even als een hondje dat bij het echtpaar in de auto zat.

De auto van de dames is door de klap in de rechterberm terecht gekomen, naast een boom. De brandweer heeft de gewonde vrouw samen met het ambulance personeel uit de auto gehaald. Hierbij moest ondemeer het dak van de auto worden verwijderd alsmede de achterportier. Nadat de VOA de zaak in kaart had gebracht kon de berger beide voertuigen afvoeren. Het verkeer kon in eerste instantie doorgang vinden via een rijbaan, toen het verkeersonderzoek gaande was werd het verkeer over de parallelweg geleid.

Deel dit artikel