Ernstig ongeval op N33 bij Appingedam , twee zwaar gewonden (Video)

Deel dit artikel
Appingedam - Bij een ernstig verkeersongeval is woensdagmorgen een bejaard echtpaar uit Siddeburen zwaar gewond geraakt.

Het ongeval vond omstreeks 11:45 uur plaats vlak voor de Eelwerderbrug op de N33. Een 47-jarige bestuurder van een bestelbus uit ‘t Loo (Veluwe) zag te laat dat het verkeer voor hem stil stond voor de openstaande brug. Een aanrijding met een 81-jarige automobilist uit Siddeburen was het gevolg. De bestuurder en zijn 70-jarige vrouw raakten bekneld in hun auto. Ze waren niet meer aanspreekbaar en werden door personeel van het Mobiel Medisch Team (MMT) en ambulanceverpleegkundigen gestabiliseerd. Beide slachtoffers werden in zorgwekkende toestand in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een derde voertuig raakte bij het ongeval betrokken. De bestuurder van dit voertuig bleef ongedeerd.

 

Aanhouding

De 47-jarige veroorzaker bleef ook bij het ongeval ongedeerd. Hij werd door de politie aangehouden voor het veroorzaken van een verkeersongeval met zwaar lichamelijk letsel. Hij werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

 

Berging

De drie voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden door een bergingsbedrijf afgesleept. Het wegvak N33 werd ruim twee uur afgezet voor het verkeer. De verkeersongevallendienst heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Dvhn

Telegraaf

Beelden op Tv Noord

 Telegraaf blz 7 donderdag

Deel dit artikel