Auto letterlijk woning binnengevlogen in Marum (Video)

Deel dit artikel
Marum - Bij een bizar ongeval is afgelopen nacht een automobilist met zijn auto een woning binnengevlogen. Via een schans werd de auto letterlijk gelanceerd.

Politie persbericht – Een 27-jarige inwoner van Marum is donderdagnacht met zijn auto een woning binnengereden in de Marktstraat in zijn woonplaats. Het voertuig van de bestuurder werd door een muurtje in de tuin gelanceerd en kwam daardoor in de woonkamer tot stilstand. De politie heeft de verwarde man aangehouden. Hij is voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachte onenigheid had gehad met familieleden in de woning. Nadat hij er met de auto vandoor was gegaan, kwam hij later terug en reed met hoge snelheid af op het pand. Op het moment dat het voertuig via een raam de woning binnenkwam, waren nog enkele mensen in het huis aanwezig. Een 51-jarige vrouw raakte gewond door rondvliegend glas en moest zich laten behandelen door een arts.

 

In het ziekenhuis is een bloedproef van de 27-jarige verdachte afgenomen. Hij was vermoedelijk onder invloed van drugs toen het incident plaatsvond.

Tv Noord

Telegraaf

 Rtl Nieuws, Nos Journaal en Sbs 6 Hart van Nederland

Deel dit artikel