Brandweer voorkomt overslag bij brand op balkon (Video) & Brandgerucht

Deel dit artikel
Groningen - Zaterdagavond om 21:10 uur werd er brand gemeldt bij de Barkmolenstraat in de stad. Ter plaatse gekomen werd er opgeschaald naar middelbrand omdat een Engelse man zei `People inside`

De deur werd geforceerd en via de achterkant ging met ook naar het balkon. Daar bleek de balkon te branden.
Door snel in te grijpen wist men overslag te voorkomen. De bewoners waren niet thuis, ze hadden vermoedelijk  eerder op de avond  gebarbequed. Kolen lagen in een bloempot en dat zette o.a een stoel in  de brand en andere brandbare materialen. Men  had  de brand snel onder controle en de middelbrand was dan ook ingetrokken.
 
 
Groningen- In de nacht van zaterdag op zondag om 03:15 werd er een melding gemaakt van een woningbrand aan de Oppenheimstraat.
 

Verschillende buurtbewoners hoorden al vanaf 23:00 een rookmelder afgaan. Later is toch 112gebeld. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de deur moeten forceren om zo de woning binnen te gaan, en ter achter halen wat de oorzaak is van het gepiep. Na een kleine inspectie bleek er niets aan de hand te zijn en daarop keerde de brandweer terug naar de post.

 
 
Deel dit artikel