Kelder vol rook bij Boerhaavelaan + Carolieweg

Deel dit artikel
Groningen - Donderdagavond rond 23:15 uur kreeg de brandweer een melding van een brandgerucht in een flat aan de Boerhaavelaan. Nog geen 4 minuten later werd er gebouwenbrand gegeven.

Ter plaatse was er veel rookontwikkeling in de kelder van de flat van vier hoog. De brandweer nam de hogedruk spuit mee naar binnen en ramden alle deuren open. Daarna hebben ze met de overdruk ventilator het rook weggeblazen. De brandweer heeft niks kunnen vinden en dachten aan een rookbom. De brandweer heeft met de warmtebeeldcamera nog gekeken maar niks gevonden. Nijestee zal worden gewaarschuwd om de deuren te laten repareren. Tot die tijd is de kelder gesloten voor de bewoners.

 

GRONINGEN – Een brand in het toilet van Indiaas restaurant Ganga aan de Carolieweg in de Groninger binnenstad heeft voor verwarring gezorgd.

De brandweer ging na een brandmelding richting maar volgens de politie, die nog sneller ter plaatse was, bleek er niets aan de hand.
Nadat er contact was geweest met de eigenaar van het Indiaas restaurant bleek er wel degelijk brand te zijn in de wc. Men ging heen voor de 2e keer.

Iemand had een brandend voorwerp in het toilet gegooid en dat zorgde voor een flinke rookontwikkeling.

Deel dit artikel