112Nederland: Motorrijder gelanceerd na ongeval in Gieten (Video)

Deel dit artikel
Gieten - Een motorrijder is zaterdagavond rond negen uur zwaargewond geraakt na een ongeval op de Noordveensedijk in Gieten. De man kwam uit de richting van Gieten toen hij in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor. Hij kwam met een harde klap in een sloot terecht.

Door de klap werd de man enkele tientallen meters weggeslingerd in een weiland. Naast politie, ambulance en de brandweer kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. Nadat de motorrijder werd gestabiliseerd, is hij onder begeleiding met een trauma arts naar het UMCG in Groningen gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie maakte van het ongeval een registratie. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Een berger heeft de zwaarbeschadigde motor uit de sloot getakeld en afgesleept.
Politiepersbericht:

Motorrijder zwaar gewond

GIETEN – Zaterdagavond is een 36-jarige man uit Gieterveen zwaar gewond geraakt. De man reed op een motor over de Noordveensedijk toen hij door nog onbekende reden van de wegraakte en via een sloot in een weiland terecht kwam. De motorrijder werd als het ware gelanceerd. De traumaheli is ter plaatse geweest, maar de man is per ambulance overgebracht naar het UMCG te Groningen.

Deel dit artikel