E. de Voogd neemt afscheid bij ambulancedienst Winschoten

Deel dit artikel
Winschoten - Na een dienstverband van 32 jaar in de functies van ambulancechauffeur en planner, gaat Engel de Voogd de Ambulancezorg Groningen verlaten.

Engel begon bij taxi De Grooth aan de Stationsstraat en na enkele verhuizingen is hij geëindigd als planner aan de J.D. van der Veenstraat 30 te Winschoten. Engel is begonnen als taxichauffeur. Daarna heeft hij zich bezig gehouden met de planning van schoolvervoer, administratie werkzaamheden en opgeleid tot ambulancechauffeur (Dit alles bij toen nog taxi en ambulance De Grooth)

Na de afscheiding van de ambulance tak van taxi de Grooth is hij nog 6 jaar planner geweest bij AmbulanceZorg Groningen voor cluster Oost. Engel had al jaren eerder met de VUT kunnen gaan maar was niet te stoppen. Nu is het dan toch zover. Vanaf vandaag mag hij thuis het afwassen, ramen lappen, stofzuigen, bedden opmaken etc.. Maar waarschijnlijk zal hij daar ook zelf wel eens de armen uit de mouwen moeten steken. Hij heeft zich er lang genoeg op kunnen voorbereiden.

Op vrijdag 29 April geeft hij zijn afscheidsreceptie in Hotel van der Valk in Zuidbroek. Engel heeft dit zelf gepland, dus dit komt helemaal goed ! Wij wensen Engel en Mieke nog heel veel geluk en goede gezondheid toe. Collega’s AmbulanceZorg Groningen. Ook namens 112groningen wensen we Engel veel geluk en goede gezondheid toe.

 Heel veel mensen dachten dat er  een ramp was ivm de vele sirenes.

Deel dit artikel